Algemeen

Fitness op onze locatie aan de Nijverheidslaan doet u onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten. Deze begeleiding helpt iedereen voor een goede trainingsopbouw, met een eigen programma om úw doel te bereiken. U bent dus verzekerd van een goede trainingsopbouw en u beweegt altijd op een verantwoorde manier.

Mensen kiezen vaak voor fitness met fysiotherapeutische begeleiding bij klachten als rugpijn en kniepijn. Logisch, want een fysiotherapeut heeft veel medische kennis om een optimale training te kunnen waarborgen. Naast de medische kennis bezit de fysiotherapeut ook veel knowhow over training. Hierdoor bent u ook als sporter zonder klachten van harte welkom in onze fitnesszaal. Doelen kunnen zijn het verbeteren van uw algehele fitheid, afvallen of het starten met sport nadat je dit een periode niet gedaan hebt.

Na uw aanmelding volgt een intake en wordt een aantal testgegevens verzameld. In combinatie met uw trainingsdoelen wordt er een persoonlijk trainingsprogramma voor u samengesteld. De training zelf vindt plaats in een oefenzaal met diverse cardiotoestellen en fitnessapparatuur. In een rustige sfeer krijgt u ongeveer een uur de gelegenheid uw trainingsprogramma uit te voeren. De training kan iedere week op een vast tijdstip zijn, maar ook variabele tijden zijn mogelijk.

Uw trainingsprogramma evalueren we regelmatig samen met u en indien nodig wordt het programma aangepast. Daarmee blijft u verzekerd van een training op maat. Tussentijdse bijzonderheden worden direct opgepakt door onze fysiotherapeuten.

  • Afspraak maken?

    Snel, makkelijk, online! Klik hier.