Geschiedenis

Fysiotherapie & Training NederVeluwe bestaat ruim 35 jaar en is gevestigd in het centrum van Veenendaal. Onze praktijk is een van de langst bestaande fysiotherapie praktijken in Veenendaal. De praktijk is destijds opgericht door de heer Van Minnen en in 1973 overgenomen door Dick de Wit. De praktijk had in die tijd een dependance in het Julianaziekenhuis en bleek een springplank te zijn voor veel Veenendaalse fysiotherapeuten. In 1980 is de praktijk uitgebreid met een oefenzaal en een ruimte met vlinderbad en heeft de omvang gekregen zoals die nu nog steeds is.

In juni 2005 is de praktijk overgenomen door Otto Tenge, Johan Leidekker en Dirco de Vries. De overname ging gepaard met een grootse renovatie waardoor we meer oefencapaciteit hebben gekregen en we makkelijker toegankelijk zijn geworden. Sindsdien beschikken we over een moderne en goed geoutilleerde praktijk met 6 ruime behandelkamers, een grote oefenzaal en een speciale spel / speelruimte t.b.v. de kinderfysiotherapie.

In januari 2010 is onze praktijk uitgebreid met een tweede locatie in het Gezondheidscentrum Veenendaal. Daar hebben we de beschikking over een praktijkruimte van circa 500m2, bestaande uit 6 grote behandelkamers en een ruim opgezette fitness. Er zijn 11 fysiotherapeuten en 2 administratieve medewerksters welke zowel op het Spanjaardsgoed als op de Nijverheidslaan werkzaam zijn.

  • Afspraak maken?

    Snel, makkelijk, online! Klik hier.