Knie revalidatie

Knierevalidatie
Fysiotherapie & Training NederVeluwe maakt deel uit van de “werkgroep Voorste KruisBand (VKB)”. Deze werkgroep, gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van patiënten voor en na een Voorste Kruisband reconstructie, bestaat uit meerdere fysiotherapeuten in de regio en de afdeling fysiotherapie en maatschap orthopedie van het ziekenhuis Gelderse Vallei.

In het Ziekenhuis Gelderse Vallei worden jaarlijks 100 VKB reconstructies gedaan. In 2014 is het initiatief genomen vanuit de ROF Gelderse Vallei, Afdeling Fysiotherapie, Afdeling (Top)Sportgeneeskunde en Maatschap Orthopedie van Ziekenhuis Gelderse Vallei om een netwerk VKB-reconstructie op te zetten.

Doel
Het leveren van kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg aan patiënten voor en na een Voorste Kruisband reconstructie.

Werkwijze
De fysiotherapeuten werken nauw samen met de specialisten in het ziekenhuis de Gelderse Vallei. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een protocol voor de patiënten met een VKB reconstructie. Dit protocol is voorzien is van de laatste wetenschappelijke inzichten. Alle aangesloten fysiotherapeuten in dit netwerk werken volgens de werkwijze die is opgesteld in dit protocol.

  • Afspraak maken?

    Snel, makkelijk, online! Klik hier.