Veldtraining

Wanneer u als sporter geblesseerd raakt is revalidatie noodzakelijk. De revalidatie van een sporter vindt grotendeels plaats in de fysiotherapie praktijk. Tot een zekere hoogte kan er in een praktijk goed getraind worden, maar er zijn beperkingen.

In de praktijk is het niet mogelijk om sport specifieke afstanden af te leggen, voorzetten te geven of eventueel schieten te trainen. Als fysiotherapeut wil je ook deze sport specifieke momenten graag testen alvorens iemand terugkeert naar zijn of haar sport.

Daarom bieden wij als praktijk de mogelijkheid aan om alle geblesseerde sporters die bij ons in de praktijk revalideren veldtraining aan. Door een structurele opbouw helpen wij de sporter zo belastbaar mogelijk terug te laten keren naar zijn of haar sport. De veldtraining is op het hoofdveld van v.v. VRC. Dit is gelegen op sportpark Spitsbergen. Sporten die in aanmerking komen voor veldtraining zijn: Tennis, hockey, voetbal en korfbal.

De veldtraining vindt elke donderdag plaats van 16.00-18.00. De begeleiding is in handen van een gediplomeerde sportfysiotherapeut.

  • Afspraak maken?

    Snel, makkelijk, online! Klik hier.